-

You are not connected. Please login or register

Vasilisa "Lissa" Dragomir

3 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Vasilisa "Lissa" Dragomir Empty Vasilisa "Lissa" Dragomir uto kol 02, 2011 12:05 pm

Adrian's love. ♥

Adrian's love. ♥

Vasilisa "Lissa" Dragomir

Puno ime: Vasilisa Dragomir
Nadimak: Lissa
Godine: 17
Kosa: Svilenkasto plava
Oči: Žad-zelene
Status: Moroj, kraljevski
Prvi puta spomenuta: U Vampirskoj akademiji (1. dio)

Lissa je zadnja morojka iz redova kraljevskih Dragomir. Njezina je cijela obitelj usmrćena u automobilskoj sudaru u kojemu je ona čudom preživjela te je sada teret njezinih predaka na njenim ramenima, mora opravdati svoju kraljevsku krv. Lissa je ljubazna i velikodušna te ima afinitt prema životinjama – no to ju je dovelo do ludila te se čak počela ozlijeđivati. Kada se svi moroji iz njezina okruženja polako počinju specijalizirati za neki od elemenata (voda, vatra, zrak, zemlja), dok ona nema afiniteta prema ni jednom. No, ona otkrije da ima mogućnost izlječivanja, te je čak vratla Rose natrag u život (jer je i Rose poginula u sudaru) te je sada Rose od sjenke poljubljena i njih dvije imaju posebnu vezu. Nakon pomnog istraživanja, saznali su da je Sveti Vladimir, prema kojemu je akademija nazvana, također imao tu povezanost sa svojom čuvaricom Annom. Lissa, uz pomoć Adriana, istražuje svoje vještine i uči ih kontrolirati, no svaki puta kada upotrijebi svoj element duha, osjeća se oslabljenom i oko nje se nadvijaju crne sjenke, te joj aura tamni...

Što mislite o Lissi, kakva vam je?

2Vasilisa "Lissa" Dragomir Empty Re: Vasilisa "Lissa" Dragomir uto kol 02, 2011 9:12 pm

Blonde Rebellion

Blonde Rebellion
Admin

Ja sam prvo pročitala 2. knjigu, pa 3., pa tek onda 1. Very Happy haha
Tako da me Lissa nervirala, sve dok nisam pročitala 1. knjigu Smile
Sad mi je nekako simpatična Very Happy

3Vasilisa "Lissa" Dragomir Empty Re: Vasilisa "Lissa" Dragomir sri kol 03, 2011 11:24 am

xoxo.Łoveadrian.♡

xoxo.Łoveadrian.♡
Admin

Hah, meni je ona tako tako, iskreno. Nekako mi se čini previše ljubomornom kasnije, a i sebičnom u 4.

https://vampireacademy.serbianforum.info

4Vasilisa "Lissa" Dragomir Empty Re: Vasilisa "Lissa" Dragomir pet kol 05, 2011 12:18 pm

Adrian's love. ♥

Adrian's love. ♥

Također mi se čini malo ljubomornom - iako je ona ta koja je plemić i Rose mora trčati oko nje -.-
Ali inače, valjda je u redu, što ja znam.

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]