-

You are not connected. Please login or register

Natalie Dashkov

3 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Natalie Dashkov Empty Natalie Dashkov uto kol 02, 2011 12:19 pm

xoxo.Łoveadrian.♡

xoxo.Łoveadrian.♡
Admin

Puno ime: Natalie Dashkov
Nadimak: Nat
Godine: 17
Kosa: Crna
Oči: Zelene
Status: Moroj
Element: Zemlja
Prvo pojavljivanje: Vampirska akademija

Za razliku od većine pripadnika kraljevskih obitelji u St. Vladimiru, Natali se više drži za sebe i rijetko sudjeluje u načinu života plemića. Vrlo brbljiva i pomalo dosadna, Natali je naizgled obična morojska djevojka, no ona provodi dane na akademiji špijunirajući Lissu po nalogu Natalinog oca. Također Lissa kasnije otkriva kako joj je mrtvu životinju u krevetu podmetnula Natali. Na kraju vampirske akademije Natali se pretvori u strigoja i pokušava ubiti Rose, no Dimitri je zaštiti.

https://vampireacademy.serbianforum.info

2Natalie Dashkov Empty Re: Natalie Dashkov uto kol 02, 2011 12:29 pm

Adrian's love. ♥

Adrian's love. ♥

Znači ovako, meni se Natalie pomalo gadi. Ta njena izopačena vjera u svog oca, zbog kojega je postala strigoj, nije baš nešto za ponositi se.
Ne mogu vjerovati da se sama ponudila za to, a i ne volim likove koji se predstavljaju kao mirni i dobri, a zapravo nisu takvi.

3Natalie Dashkov Empty Re: Natalie Dashkov uto kol 02, 2011 9:09 pm

Blonde Rebellion

Blonde Rebellion
Admin

Meni je Natalie dobra Smile
Msm, nije ok sto se pretvorila u vampira i radila ono Lissi, ali jbg :S to bi uradilo mnogo ljudi, da bi pomoglo onim koje vole Very Happy
Msm, iskreno i ja bih, ako bi to znacilo da ce neko iz moje porodice zivjeti zahvaljujuci tome Smile
Ne krivim nju.

4Natalie Dashkov Empty Re: Natalie Dashkov sri kol 03, 2011 11:28 am

xoxo.Łoveadrian.♡

xoxo.Łoveadrian.♡
Admin

Mene isto iritira. Ne znam, jednostavno mi od početka nije bilo nešto u redu s njome. I slažem se s Melani što se tiče toga svega, gadi mi se.

https://vampireacademy.serbianforum.info

5Natalie Dashkov Empty Re: Natalie Dashkov pet kol 05, 2011 12:24 pm

Adrian's love. ♥

Adrian's love. ♥

I hate her Twisted Evil

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Similar topics

-

» Victor Dashkov